دسرهاي معروف بلژيك
وافل بلژيكي
پيشينه وافل به بلژيك برمي گردد. اين دسر خوشمزه اغلب در دستگاه وافل ساز درست مي شود به همين دليل شكل و شمايل آن ها مثل هم است. وافل در تمام جهان سرو مي شود و خواهان بسياري دارد.
نمكستان: پيشينه وافل به بلژيك برمي گردد. اين دسر خوشمزه اغلب در دستگاه وافل ساز درست مي شود به همين دليل شكل و شمايل آن ها مثل هم است. وافل در تمام جهان سرو مي شود و خواهان بسياري دارد.
وافل به عنواند ميان وعده، دسر و غذا سرو مي شود. صبحانه يكي از مهمترين وعده هاي غذايي است شما مي توانيد وافل را براي يك وعده صبحانه كامل و لذيذ در نظر بگيريد. تركيب وافل با خامه و توت فرنگي بسيار خوشمزه است و يا حتي اين دسر را مي توان با عسل و كره بادام زميني و نوتلا تركيب كرد.
وافل از آن دسته از غذاهايي است كه طرفداران زيادي دارد. پيشنهاد من به شما اين است كه اگر تا به الان وافل بلژيكي نخورده ايد حتما آن را امتحان كنيد پيشمان نمي شويد، يك غذا بسيار خوشمزه و ساده است كه با طعمي لذيذ همه را مجذوب خود مي كند.
مواد مورد نياز وافل بلژيكي :
آرد | ۲ ليوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
بكينگ پودر | ۴ قاشق چايخوري |
شكر | ۲ قاشق غذاخوري |
شير | ۱ و ۲/۱ ليوان |
كره | ۳/۱ ليوان |
وانيل | ۱ قاشق چايخوري |
نمك | ۴/۱ قاشق چايخوري |
مراحل طرز تهيه وافل بلژيكي از دسرهاي معروف بلژيك :
مرحله اول: در يكه كاسه بزرگ مواد خشك (آرد و بكينگ پودر و نمك و شكر) را مخلوط مي كنيم.
مرحله دوم: در دو ظرف ديگر زرده و سفيده تخم مرغ را جدا مي كنيم و هم مي زنيم. سفيده را طوري هم مي زنيم كه پف كند و سبك شود.
مرحله سوم: وانيل و كره و شير را به زرده تخم مرغ اضافه كرده و با همزن خوب هم ميزنيم تا مخلوط شوند.
مرحله چهارم: مخلوط زرده را به كاسه مخلوط آرد اضافه كرده و ۱ دقيقه هم مي زنيم.
مرحله پنجم: . در آخر سفيده تخم مرغ را افزوده و در حد مخلوط شدن هم مي زنيم
مرحله ششم : دستگاه وافل ساز يا قالب وافل را داغ مي كنيم . صفحات وافل ساز را با روغن چرب مي كنيم.
مرحله هفتم : با ملاقه از موادي كه آماده كرديم روي صفحه وافل ساز ريخته و مي گذاريم تا طلايي رنگ شود.
مرحله هشتم: حال وافل سرخ شده را با خامه و توت فرنگي يا كره بادام زميني ، نوتلا و مربا سرو كنيد.
نكات :
۱- آرد را بهتر است الك كنيد.
۲- از مواد، لايه نازكي روي صفحه وافل ساز بريزيد در غير اين صورت مواد سرريز مي كند.
۳- براي تهيه وافل بلژيكي از وافل ساز هاي عميق تر استفداه كنيد.
۴- اگر از طرفداران وافل از نوع ميوه اي هستيد مي توانيد به مواد آن تكه هاي ميوه مثل موز اضافه كنيد.
بهترین زمان سفر به بلژیک (Belgium)
فصل سفر در بلژیک از اواسط آوریل تا اواسط اکتبر و فصل پرگردشگر سال ماههای ژوئیه و اوت است. در این دو ماه آبوهوای بلژیک در بهترین شرایط خود قرار دارد اما جمعیت گردشگران و بهدنبال آن هزینه سفر بیشتر است.راهنمای سفر به بلژیک
البته سایر ماهها غیر از ژوئیه و اوت هم برای سفر در بلژیک مناسب هستند. مزیت سفر در فصلهای خلوت سال این است که علاوه بر بلیط پرواز، رستورانها و هتلها هم ارزانتر میشوند و البته چون مشتری کمتر است، توجه بیشتری به آنها میشود. علاوه بر این، رویدادهای جذابی هم در این فصلها برگزار میشود که از شرکت در آنها لذت خواهید برد. مثلا در ماه آوریل فستیوالهای موسیقی در بروکسل برگزار میشود.بهترین آموزشگاه زبان فرانسه