شنبه ۲۹ اردیبهشت ۰۳

نكاتي براي سرمايه گذاري در بورس

جديدترين مقالات در سطح اينترنت

نكاتي براي سرمايه گذاري در بورس

۳۲ بازديد

 

حالا تعداد حاضران در بورس تهران به بيش از يازده ميليون نفر رسيده است. آماري كه به خوبي عطش سرمايه‌گذاري در بورس تهران را به رخ مي‌كشد.

 به گزارش خبرانلاين، آخرين آمارهاي ارائه شده نشان مي‌دهد تعداد كساني كه در سامانه سجام در فروردين ماه امسال ثبت نام كرده‌اند، نسبت به سال گذشته ۱۸ برابر شده است .

 بورس تهران به واسطه رشد قابل توجه بازدهي سرمايه در سال گذشته و امسال حالا به مقصد بسياري از سرمايه‌هاي سرگردان تبديل شده است. سرمايه‌هايي كه تا ديروز راه فردوسي را در پيش مي‌گرفتند، حالا خيابان حافظ را ترجيح مي‌دهند، حضور در بورس اوراق بهادار تهران.

 در سال گذشته در مجموع ۸۲۲ هزار سهامدار جديد وارد بورس شده اند كه با اضافه شدن اين تعداد سهامدار، جمعيت كل سهامداران بورس به ۱۱ ميليون و ۶۵۵ هزار نفر رسيده است. بازدهي بورس تهران در سال گذشته در حالي ۱۸۷ درصد اعلام شد كه ساير بازارهاي مشابه بازدهي در محدوده  ۱۹ تا ۴۰ درصد داشته اند.

سرمايه گذاري در بورس در معرض خطر است؟

 تاخت و تاز قيمت‌ها در بازار سهام در حالي ادامه دارد و در شرايطي تعداد تازه‌واردان به بازار سرمايه در حال افزايش است كه بسياري از كارشناسان هشدار مي‌دهند كه جمعيت تازه‌وارد آماده رويارويي با واقعيات بورس نيستند. ميثم رادپور كارشناس بازار سرمايه در گفتگو با خبرانلاين، در پاسخ به اين سئوال كه ارزيابي شما از وضعيت فعلي بازار سرمايه چيست؟ گفت: نكته مهم اين است كه بازار وضعيت عادي ندارد و سرمايه گذاري بايد با احتياط انجام شود. مهمترين نكته اي كه مد نظر سهامداران و تازه‌واردان به بورس بايد قرار گيرد، اين است. وي با اشاره به اينكه عدم واكنش بازار سرمايه به اتفاقات سياسي و اقتصادي كمي نگران كننده است،گفت: در شرايط كنوني اخبار جاري تاثيرگذاري‌اش را بر بورس از دست داده و هر روز بازار سرمايه در حال رسيدن به ركورد تازه‌اي است. در حقيقت مثبت نبودن بازار سرمايه در شرايط فعلي غير عادي تلقي مي شود.

 

چرا بورس رشد كرد؟

 وي با اشاره به اينكه اقبال مردم به بورس در ذات خود اتفاق خوبي است، گفت: به هر حال در سال هاي اخير نرخ ارز افزايش سيصد درصدي را تجربه كرده و نوعي احساسا جاماندگي در بازار سرمايه شكل گرفته است ، از سوي ديگر در شرايط كنوني وضعيت بازار تحت تاثير مقررات سختگيرانه بانك مركزي و وضع محدوديت‌هاي جدي بر نقل و انتقال پول از يك سو و محدود شدن دامنه پرداخت سود بانكي از سوي ديگر در كنار جدي شدن دريافت ماليات از مسكن و سكه و ارز، بخشي از سرمايه‌ها را به بورس كشيد .

 وي تاكيد كرد اين ها عواملي است كه بر رشد بورس تاثيرگذار بود اما نگراني ما اينجا متوجه طيفي است كه در عمرش حتي زيان ۵ درصدي را تجربه نكرده اما با ورود به بورس ممكن است با زيان چهل درصدي روبرو شود.

 اين كارشناس بازار سرمايه تاكيد كرد: من براي درك بهتر وضعيت براي تازه واردان يك مثال را مي زنم، در شرايط كنوني هر فردي يك جعبه شيريني در دست گرفته و وارد بورس شده است تا يك جعبه به علاوه يك شيريني از بورس با خود ببرد اما در حقيقت نمي‌داند اينجا بازاري است كه شايد همان جعبه شيريني يعني اصل سرمايه را نيز از فرد بگيرد .

بهترين سايت آموزش بورس

 برخي كارشناسان متاسفانه تحليل‌هاي عجيب و غريب درباره دلايل رشد شاخص مي‌گويند در حالي كه واقعا اين رشد ربطي به تورم و اشتباه بودن فرمول قيمت گذاري و ... ندارد و بي‌ترديد به محض ريزش بورس اين عده از مواضع خود عقب مي نشينند. تاثير فضاي مجازي در رونق بورس بسيار زياد است و در شرايط كنوني تبليغات سنگيني در فضاي مجازي و كانال هاي تلگرامي و ... صورت مي‌گيرد كه سرمايه گذاري در بورس بازده بالا دارد در حالي كه بسياري از اين سيگنال‌ها مبناي درست ندارد و ممكن است تازه واردان را به خطر بيندازد از اين رو توصيه مي‌شود به بهترين سايت آموزش بورس مراجعه كنيد و با اتكا به نظر كارشناسي دقيق از خريد هيجاني و احساسي پرهيز كنيد.

انتظار سود غيرعادي

 وي تاكيد كرد: كساني كه وارد بازار شده‌اند، به قصد سود بالاتر از صد درصد و حتي سيصد در صد وارد اين بازار شده اند در حالي كه بورس دير يا زود واقعيت خود را بازخواهد يافت .

 او گفت: مثبت بودن هميشگي بورس اتفاق عادي و نرمالي نيست، بورس ما در حال حاضر اصلا ايست ندارد، در نتيجه يا بايد بالا برود يا پايين آمده و ريزش را بپذيرد از اين روبايد انتظار كسب سود براي تازه‌واردها انتظاري منطقي و دقيق باشد تا اگر فاز اصلاحي آغاز شد افراد احساس غبن نكنند. وي تاكيد كرد:اصلا قابل پيش‌بيني نيست كه اين رشد تا چه زماني ادامه خواهد يافت.

منبع

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.