سه شنبه ۰۹ اردیبهشت ۰۴

شروطي درباره سرمايه گذاري در املاك در اين شرايط اقتصادي ايران

۲۷ بازديد

سرمايه گذاري در املاك

 

سرمايه گذاري در املاك

 

 

بر اساس سوالات عزيزان در رابطه با سرمايه گذاري در املاك، در اين ويدئو فاكتورهايي براي خريد و فروش يا سرمايه گذاري در املاك مسكوني، تجاري و ...عنوان كرده ايم

در اين ويدئو مي خواهيم بدانيم كه براي خريد و فروش يا سرمايه گذاري در املاك مسكوني، تجاري، كشاورزي و ... چه مواردي را بايد در نظر بگيريم.

 

سرمايه گذاري در املاك:

 

در ابتدا يك سوال از شما مي پرسم، نگاهي به خود و اطرافيانتان بكنيد چه مقدار از سرمايه و دارايي شما و اطرافيانتان اموال غير منقول يعني ملك هاي مسكوني، تجاري، صنعتي، زمين و ... است؟ به احتمال بسيار زياد نزديك به 90%. طبق آخرين بررسي هاي سازمان املاك و مستغلات كشور تمركز 88% دارايي ما ايراني ها در املاك قرار دارد. حال ما در خصوص اين بخش زياد از دارايي خود چطور عمل كرده ايم؟ براي خريد هاي كوچك خود حساسيت هاي بسياري به خرج مي دهيم اما در زمينه املاك به سبب اطلاعات ناكافي، فضا را از دست داده ايم.

 

حال شروطي را براي سرمايه گذاري در املاك بيان مي كنيم. خواهشمندم كه حتما ويدئو را كامل ببينيد چرا كه شروط يادداشت شده در زير فقط سر تيتر هستند.

  1. املاك يك بعد تحليل دارند يك بعد معامله. شايد تحليل ها براي سرمايه گذاري در فلان منطقه به درستي صورت گيرند اما فردي كه قصد خريد در آن منطقه را دارد به اشتباه در گير بازي دلالان، مالكان و برخي مشاوران املاك شود به گونه اي كه بيش از حد قيمتي خريدي را انجام دهد يا اينكه دارايي خود را ارزان تر از استاندار هاي تعريف شده بفروشد. پس ما بايد در هر دو بعد با كسب مهارت ها و اطلاعات كافي بازي را در دست بگيريم.
  2. در نظر داشته باشيد كه قاعده قيمت گذاري املاك در كلان شهر ها خارج از قاعده كل كشور است. پس در مهاجرت ها و سرمايه گذاري ها دقت لازمه را به خرج دهيم. چرا كه طبق آمار بانك مركزي بر هم ريختن عوامل قيمت گذاري باعث شده كه امنيت سرمايه گذاري در برخي از كلان شهر ها با مشكلاتي رو به رو شود.
  3. مبناي سرمايه گذاري بايد مشخص شود. ما در سرمايه گذاري خود قرار است مصرف كننده باشيم يا اينكه قرار است صرفا سرمايه گذار باشيم؟ اگر مورد دوم يا تركيبي از هر دو انتخاب ماست، بايد در نظر داشته باشيم كه در حال حاضر در برخي از مناطق كلان شهر ها نسبت بازگشت سرمايه به مبلغ سرمايه گذاري شده عدد بسيار بزرگي است. البته اين بدين معني نيست كه نبايد در املاك سرمايه گذاري كنيم بلكه بايد در مكان مناسب سرمايه گذاري كنيم.
  4. نبايد انتظار داشته باشيم سفته بازي در مسكن و رشد تورمي تا ابد ادامه داشته باشد. املاك دچار ركود تورمي بوده و در برخي مناطق از تورم تعادلي پيروي مي كنند توجه به آمار دقيق به همراه تحليل درست در صورتي كه نخواهد به معامله درست منتهي نشود درصد خطا را به شدت افزايش مي دهد.
  5. ريسك هاي اصلي هم بايد بررسي شوند، علي الخصوص براي سازندگان مسكن. چرا كه چندين متغير در سال هاي آتي پيش رو هست كه اگر تغييراتي در آن ها ايجاد شود ممكن است نوسانات زيادي را در قيمت ايجاد كنند. همانند قيمت سوخت.
  6. نقش مصرف كننده در مسكن بايد در نظر گرفته شود. مصرف كننده نمي تواند قيمت شاخص هاي جهاني را تعيين كند اما در تعادل قيمتي املاك نقش دارد. علي الخصوص در شهرهاي بزرگي مانند تهران كه نزديك به 42% جمعيت آن مستاجر هستند. مستاجرين چسبندگي سرمايه ندارند.
  7. شرايط شما براي سرمايه گذاري در املاك نيز بسيار حائز اهميت است، به طور مثال يك كاسب يا فعال اقتصادي كه ممكن است به گردش مالي نياز پيدا كند نبايد سرمايه خود را در املاكي ببرد كه چسبندگي بسياري دارد.
  8. گمان نكنيم كه فرصت ها براي سرمايه گذاري در املاك تمام شده است و ديگر خريد املاك آرزو شده است.


تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.